top of page
TweedRun_Logo_Sort.png
PROGRAM 2019

Ting begynner begynner å flaske seg og vi kan nå gå ut med program for dagen, som er lørdag 31. august. 

I år som i fjor begynner vi i sentrum og ender opp i Gamlebyen. Det blir naturligvis teservering, ekstra ferger og litt kammermusikk underveis, og vår venn Mr. B The Gentleman Rhymer er tilbake med banjolelen sin. – Med andre ord trenger vi bare deg for at dette atter en gang skal bli årets vakreste sykkeltur!

IMG_2319.JPG
IMG_2335.JPG

Kl 12.00

Oppmøte og registrering i Nygårdsgaten utenfor Quality Hotel. (Det er mulig å registrere seg fra 11.00)

Man bør ikke sykle på tom mage, og våre gode venner på hotellet by på brunsj-buffet med livemusikk fra kl. 11.00, med godt utvalg av ulike teer, varme og kalde retter til kr 245,- per person. Hotellet lover også forfriskninger, både med og uten alkohol.

 

Ønsker man ferdiglaget piknikkurv, ordner de det også: Piknikmat: Quiche, scones, ost, marmelade, kjeks, frukt og juice. (Gi beskjed om allergier eller spesielle behov) Kr. 150,- per pers. Bestilling av Piknik-kurv, rom eller booking av bord til brunsjen kan gjøres påmail: booking.fredrikstad@choice.no eller tlf 69 39 30 00

Kl 13.00

Start! 
 

Vi sykler fra Quality via en liten sløyfe til Domkirkeparken for te ca kl 13.45. Etter dette går turen langs Glommastien til Lisleby,  en trivelig fergetur over til Selbak (det blir satt opp en ekstra ferge for oss i år). Det blir oppsamling på Selbak Torg før vi samlet setter kursen mot Gamlebyen, Kongsten og Vaterland før målgang og piknik i Den Store Commandanthaven ved Tøihuset i Gamlebyen.

 

Ca Kl 16.30

Mål og Piknik

Her vil det bli mulig å kjøpe forfriskninger både med og uten alkohol, det vil være premieutdeling for de som har tatt seg best ut, og vår kjære venn Mr. B har fløyet over fra London for å underholde oss i år som i fjor. Ta med pledd og piknikkurv, om du da ikke har bestilt en kurv fra våre venner på Quality Hotel i Fredrikstad.

Ca Kl 22.00

Regner vi med at festen er over i Kommandandhaven

 

bottom of page